torstai 27. joulukuuta 2012

Tervetuloa seuraamaan tilamme elämänmenoa tämän blogin kautta! Ensimmäistä kertaa emme kuitenkaan blogimaailmaan astu, sillä jo vuoden 2009 alussa suurien suunnitelmien kera saimme peräti kaksi tekstiä aikaiseksi. Valitettavasti mikään vanhan kansan sanonta ei tätä toisen kerran yritystä tue: " harvoin kaksi ilman kolmatta"," kolmas kerta toden sanoo" saavat kirjoittajan jo vähintäänkin alistumaan kohtaloonsa, että tämä toinen kerta on vain ohimenevä yritys kolmatta odotellessa.

Aikomuksena on kirjoittaa ihan asiapitoista tekstiä ja antaa ajankohtaisinformaatiota lukijoille. Pelkona kuitenkin on, että ennen pitkään blogista tulee kiukkuisen emännän katkera tilityspaikka, jossa niin isäntä, lapset ja lehmät kuin lampaatkin saavat kuulla kunniansa. 

Eniwei, olemme siirtyneet myös facebook-aikaan. Pitkään on taisteltu tuota paholaisen kitaa vastaan, vaan nyt Jyrkin Viivi-tyttären avustuksella olemme hypänneet myös siihen suureen tuntemattomuuteen. Ja Viiville kiitos myös tämän blogin päivityksestä ja hienon kuvakollaasin teosta!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti