lauantai 29. joulukuuta 2012

Aina sitä tulee ruikutettua, voivoteltua ja säälittyä itseään. Milloin on liian kylmää, milloin liian kuumaa tai  märkää tehdä työtään. Kellään muulla ei koskaan ole niin rankkaa ! ?

Me anguskasvattajat olemme kuitenkin monessa suhteessa etuoikeutetussa asemassa. Eläimemme ovat iki-ihania elävänä; uteliaita, rehellisia ja vilpittömiä. Mutta äärettömän hyviä myös teuraina, sitä todiste tänäkin iltana.

Kun isäntä näin lauantai-illalla  tuli sisälle askareistaan jo puoli kahdeksan maissa, niin emäntä, tuo kodin hengetär, oli laittanut ajoissa puuhellan uuniin anguksen entrecoteen kuivumaan. Sähköhellan uunissa kärysivät luomuporkkanat,- perunat, -sipulit ja - nauriit. Vaikka vasenkätisen emännän luomukset eivät ehkä olleet ihan silmiä hiveleviä, maku oli- kaikesta huolimatta- taivaallinen. Lauantai-illan "huippuateria" oli syntynyt oman kellarin ja pakkasen antimista. Jonotusta marketin kassalla ei tarvittu. Luxusta! 

1 kommentti:

  1. Kokemuksesta tiedän, että tämä vasenkätinen kodin hengetär saa aikaiseksi vaikka mitä taivaallisia herkkuja. Kommentoi toinen vasenkätinen -Av-

    VastaaPoista